Over

Welkom op mijn ministerie van hysterie.

Ik, je minister van dienst, ben een 30-jarig meisje en leerkracht Nederlands. En nog meer dan dat ben ik ook natuurlijk. Ik heb een crisismanager waarmee ik samenwoon, en dat is best handig. Verder heb ik een zorgvuldig uitgekozen HR-departement dat me met raad en daad bijstaat in de dagelijkse beslommeringen die me wel eens kunnen opslorpen. Ik woon in een bungalow met veranda in een boerengat, daar zit die crisismanager voor iets tussen. Ooit gaan we terug naar de kleine grote stad die ik heb achtergelaten, als ik leer sparen tenminste.

Ik ben geregeld geagiteerd en in opperste staat van opwinding over alles wat er misloopt in mijn leven. Dat kan gaan over schoolse zaken, privétoestanden en maatschappelijke problemen. Soms zijn dat ook minder relevante frustraties, afhankelijk van mijn humeur die dag.  Een beetje wispelturigheid houdt mijn verder totaal banaal bestaan levendig. En mijn crisismanager alert.

Ik hou je met deze blog graag op de hoogte van de al dan niet existentiële besognes die een 30-jarig meisje zoal bezighouden. Het is te nemen of te laten. Uiteraard hoop ik van harte dat je er ook iets aan hebt, anders staat dit ministerie van hysterie al gauw in rep en roer. Nu ja, wanneer niet…?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s