Lijstje #2

1. Een genderneutraal, of beter gezegd, een gendervrij kaartspel, want daar zit de wereld op te wachten in de strijd voor gelijke rechten voor vrouwen, transgenders, non-binaire of genderfluïde personen en mensen van kleur. Terwijl worden in sommige Europese landen for fuck’s sake rechten voor holebi’s en transgenders gewoon afgebouwd of ingeperkt ten voordele van “het traditionele gezin”. Wat is dat dan, zo’n traditioneel gezin? Is dat zo’n gezin waarbij de stoere papa stiekem naar gangbangs gaat en graag eens langs achter ontsnapt aan het verstikkende keurslijf van achterhaalde maatschappelijke hoekstenen? Nou ja, kaartje leggen dan maar.

2. Een lollig Hollands kereltje dat zijn oma prankt op YouTube. Kijk en kom nooit meer bij. Vergeet niet: het is een prank en het zal altijd een prank blijven. Doei druif!

3.. De crisismanager die een nieuwe passie heeft, zijnde mountainbiken, en daardoor elk vrij moment naar mountainbikefilmpjes kijkt op, jawel, YouTube. De andere vrije momenten gaat hij uiteraard in het echt mountainbiken. De nog andere vrije momenten zit hij in bad of klust hij verder in ons huis. En de laatste vrije momenten lacht hij met mijn dubbele kin.

4. Mijn koffiebek vanochtend in mijn mondmasker, gecombineerd met speekseldruppeltjes van het spreken en condensatie van het ademen na een aantal lesuren, om van mijn kortademigheid nog maar te zwijgen.

5. Alle Instagramposts van Relivakantie over poepsjieke vakantiehuizen die massaal worden geboekt door mensen die er dringend eens tussenuit moeten, want ja, normale stervelingen die geen sponsordeal hebben met Relivakantie hebben uiteraard absoluut geen nood aan een vakantietje of een kleine retraite. Wij blijven maar wat graag nog enkele extra weken in ons kot voor de gezelligheid, voor de lol en ondertussen eigenlijk ook simpelweg uit gewoonte. Wat deden wij in godsnaam ook weer met onze tijd pre-corona? En gaan wij nog vrienden hebben post-corona? Zorgen voor later. Maar dus, oprotten met je pokkeduur vakantiehuis!

En jij, waar werd jij hysterisch van?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s